У Мережі з’явилися перші знімки iPad Air 2 з датчиком Touch ID

Автор | 22 Червня, 2014

Ще жодного разу за свою недовгу історію існування планшетів не вдалося привернути до себе більше уваги, ніж отримують смартфони, якщо говорити про тривалий відрізок часу. Нинішній рік винятком не є – з хронології подій якось практично випав реліз Galaxy Tab S від Samsung, не кажучи вже про менш іменитих виробників, а чутки про насування анонсу iPad Air 2 і iPad mini 3 повністю перекриті витоками інформації про iPhone 6.

І все ж, деякі інсайдерські крихти прокидаються крізь фільтр переваг більшості оглядачів. Так, ресурс під назвою Ortud опублікував перші фотографії майбутнього флагманського планшета Apple, який виявився на вигляд ще більш похмурим, ніж все були про нього чутки. Втім, ніхто особливо й не очікував, що розробники покажуть щось надзвичайне, та й знімки можуть виявитися черговою «липою».

Власне, єдина відмінність з першим поколінням повітряного планшета кидається в очі буквально з першого погляду – це яскраве металеве колечко навколо кнопки Home, однозначно вказує на наявність під нею дактилоскопічного датчика. Ситуація цілком стандартна – нову функцію «обкатали» на флагманському смартфоні і тепер вона напевно з'явиться в обох планшетах, як це було, наприклад, з голосовим помічником Siri , що дебютує в iPhone 4s.

Що стосується інших характеристик iPad Air 2, то тут головним «нюсмейкером» майже напевно стане новий фірмовий мікропроцесор Apple A8. Дисплей, камера, кількість оперативної пам'яті – все залишиться, швидше за все, на тому ж рівні, так як Apple давно знялася зі змагань за кількісними показниками серед виробників мобільних гаджетів.

Таким чином, восени цього року нам, з імовірністю 95%, покажуть так зване «мінорний» оновлення лінійки фірмових таблеток, надавши право дивувати користувачів стороннім розробникам.


Посетите бизнес лагерь, который поможет вам реализовать ваши бизнес-мечты. Регистрация в лагерь открыта на сайте best.in.ua. Успейте реализовать все ваши бизнес-планы.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *