Call of Duty: Modern Warfare 3 і 2 вийшли на Mac

Автор | 21 Травня, 2014

Через кілька років після виходу на консолях дві частини серії Call of Duty: Modern Warfare від студії Aspyr дебютували на платформі Mac. Список популярних ігрових проектів, доступних на комп'ютерах Apple, поповнили Modern Warfare 2 і Modern Warfare 3, а також ігрові доповнення до шутерів.

Modern Warfare 2 і Modern Warfare 3 вийшли не в офіційний магазин Mac App Store, а в ігровій аналог Steam. Знайти Mac-версії «стрілялок» можна також на сайті gameagent.com. Підтримка сервісу SteamPlay означає, що покупці другої і третьої частин Modern Warfare можуть запускати їх на Mac і PC одночасно.

Call of Duty: Modern Warfare 2 («Поклик боргу: Сучасна війна») – це мультиплатформений шутер від першої особи, розроблений американською компанією Infinity Ward і виданий Activision. Проект вийшов у листопаді 2009 року одночасно на PlayStation 3, Xbox 360 і PC. 

Сюжет гри є прямим продовженням Call of Duty 4: Modern Warfare, і починається через п'ять років після подій, описаних в цій частині. Одиночна кампанія пропонує гравцеві зіграти за декількох бійців спецслужб і регулярних частин. Дія гри відбувається в Росії, на військовій базі в горах Казахстану, в трущобах Бразилії, в Афганістані, в США і навіть на орбіті Землі.

Call of Duty: Modern Warfare 3 вийшла в продаж в листопаді 2011 року. Третій рік поспіль гра серії Call of Duty встановила світовий рекорд продажів в ігровій сфері: за 24 години було продано більше 6,5 млн копій гри. Проект продовжує сюжет серії Modern Warfare і присвячений завершенню Третьої світової війни, яку розв'язали Імран Захаєв і Володимир Макаров. Геймер виступає в ролі бійців різних світових підрозділів, ліквідуючи важливих спільників Макарова і допомагаючи США взяти верх у боротьбі з Володимиром Макаровим і його спільниками.


Посетите уникальный тренинг отношений, который откроет для вас много чего нового и интересного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *