Порівняння iPhone 5s і макета iPhone 6

Автор | 12 Травня, 2014

На сайті відеохостингу YouTube з'явилося примітне відео, в якому порівнюються iPhone 5s і макет iPhone 6. Незважаючи на те, що в Мережі вже з'являлися подібні порівняння, ролик примітний тим, що в ньому показані корпусу пристроїв з різних ракурсів і в русі. Відзначимо, що відео надав в'єтнамський ресурс Techrum.vn.

Як і повідомлялося раніше, макет виглядає набагато більшим, ніж нинішній 4-дюймовий флагман Apple. Що вже говорити про оригінальний смартфон компанії Тіма Кука, діагональ якого становила всього 3,5 дюйма. Відзначимо, що останніх розмірів купертіновці дотримувалися навіть тоді, коли конкуренти стали робити пристрої з діагоналлю в 4 дюйма. Причиною тому служило думку, що 3,5-дюймовий екран є ідеальним для роботи з пристроєм однією рукою.

деньги в кредит

Проте, iPhone 5 був випущений вже з збільшеним дисплеєм діагоналлю в 4 дюйма. Правда, цього було достатньо далеко не всім. Про це свідчить високий рівень продажів Android-смартфонів, діагональ яких перевищує 5 дюймів. Втім, мова йде не тільки про пристрої під управлінням ОС від Google. Так, вельми великим попитом стали користуватися смартфони на базі Windows Phone.

Мабуть, саме у зв'язку з цим Apple має намір випустити не тільки 4,7-дюймові iPhone, але і 5,5-дюймові. Цікаво, якою була б реакція Стіва Джобса на подібне рішення Тіма Кука , адже співзасновник Apple був затятим прихильником 3,5-дюймових смартфонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *