Запущено сервіс безкоштовного друку фотографій з iPhone і iPad

Автор | 16 Лютого, 2014

Проект на майданчику Kickstarter, успішно зібрав суму в $150 000, ставить перед собою незвичайне завдання – безкоштовний професійний друк фотографій зі смартфонів і планшетів. Весь процес, а також доставка знімків не коштуватимуть власникам iPhone і iPad ні копійки.

Велика частина фотографій, зроблених на смартфон, так і залишаються в його пам'яті. Звичайно, можна відправляти знімки електронною поштою, проте з справжніми паперовими копіями цифрові варіанти не зрівняються. Можна надрукувати їх вдома, але буде якість буде середньою, а в професійному фотосалоні доведеться викласти круглу суму. Проект під назвою Flag, пропонує абсолютно інший підхід. Зроблені на iPhone або iPad знімки не тільки будуть надруковані на високоякісному фотопапері, але і доставлені власнику поштою.

Flag – це додаток для iOS, яке відправляє зроблені фотографії на сервер, з якого фахівці відправлять їх на друк. У місяць можна надрукувати 20 фотографій безкоштовно, решта – за додаткову суму. На зворотному боці знімка буде розміщена реклама – саме це дозволило творцям зробити послугу друку безкоштовною. Фактично за них платять рекламодавці. Також за певну суму цю рекламу можна або прибрати зовсім, або замінити її яким-небудь текстом, наприклад вітальним. Крім того, при бажанні можна змінити форму фотографій із звичайної квадратної на будь-яку іншу.

В планах розробників зробити додатки для платформ Windows та Mac, Android (для самртфона Jiayu g4 також) та iOS (iPhone, iPad).

Творці сервісу обіцяють «музейну» якість – всі знімки будуть роздруковані на найсучаснішому лазерному принтері. Доставка по США повністю безкоштовна, для того щоб фотографії надіслали в іншу країну, необхідно сплатити додатковий податок. Можна вказати адресу своїх родичів – і знімки будуть доставлені їм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *