Apple відновила виробництво 8-гігабайтного iPhone 4

Автор | 5 Лютого, 2014

Apple відновила виробництво смартфонів iPhone 4 з 8 ГБ пам'яті, пише в середу видання The Economic Times. Апарат, виробництво якого було припинено після виходу iPhone 5s і iPhone 5c, призначений для ринків, що розвиваються і продаватиметься в Індії, Індонезії та Бразилії.

Як зазначає The Economic Times, iPhone 4 орієнтований на конкуренцію з недорогими Android-комунікаторами, що заполонили мобільний ринок. Враховуючи величезну популярність 8-гігабайтної версії «четвірки», Apple вирішила зробити хід конем і відновити продажі пристрою на ринках, що розвиваються. Як стало відомо, iPhone 4 буде продаватися в Індії за 15 000 рупій (близько 245 доларів).

Рекламная пауза: Покупайте оригинальные игрушки в Баку и соседних городах! Радуйте своих детей и не беспокойтеся за их безопасность – эти игрушки сделаны из качественного материала.

До Індії на первинному етапі Apple має намір відправити 50-60 тис. iPhone 4, продажами апаратів займуться два місцевих рітейлера Redington і Micro. Обсяги поставок в Індонезію і Бразилію не повідомляються. Зараз iPhone 4 можна придбати і в Україні, але це екземпляри, що залишилися в складських запасах.

Ідея появи недорогого iPhone не нова – Apple з виходом кожного нового покоління знижує ціни на попередні моделі, відкриваючи «яблучний» продукт для більш широкої аудиторії користувачів.

Спостерігачі висловлюють думку, що відновлення продажів «бюджетного» iPhone 4 є зміною концепції в Apple. Раніше компанія підкреслювала прихильність виробництву товарів класу преміум. Мабуть, на позиції керівництва позначилася конкурентна війна з виробниками «гуглофонів», вельми успішно діють на ринках Азії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *