USB Disk Pro: зручний інструмент для перенесення файлів між iOS і ПК

Автор | 25 Листопада, 2013

Додаток USB Disk Pro дозволяє зберігати і копіювати файли між комп'ютерами і iOS-пристроями. По суті, утиліта перетворює iPhone і iPad в звичайну флешку, без якої, в принципі, не обійтися в багатьох ситуаціях.

Використовуючи USB Disk Pro можна без проблем переміщати файли з будь-яких пристроїв на iPhone, iPad або ПК. Додаток має дружній інтерфейс, який в новій версії виконаний за всіма канонами iOS 7.

Головний екран програми показує основний каталог файлів. Їх можна копіювати, переміщати в папки, видаляти або відправляти на сервіси в Мережі. Наявність спеціальної утиліти, що забезпечує спільну роботу USB Disk з ПК, дозволяє зв'язати разом кілька електронних пристроїв і переміщати файли з одного на інший. Саме ці маніпуляції і ускладнені в деяких ситуаціях.

 

 

USB Disk Pro пропонує широкий набір функцій для роботи з контентом: вбудований веб-браузер з можливістю завантаження файлів, переглядач з швидким скролінгом і підтримкою «свайпів», аудіоплеєр, передача даних за допомогою iTunes і через Wi-Fi, слайдшоу. Передбачений також парольний захист для доступу до документів.

 

Список функцій USB Disk Pro дійсно широкий. І на фоні ціни (зараз по акції додаток доступний за $0.99) і зручності, програма є відмінним рішенням. І, звичайно, це далеко не всі можливості USB Disk Pro. Також варто відзначити підтримку хмарних сервісів Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Evernote, Box і протоколів WebDAV і FTP. Список підтримуваних форматів включає офісні документи MS Office і iWork, архіви ZIP і RAR, зображення, електронні книги, комікси, аудіо, відео та інші.

Головним плюсом USB Disk Pro є простота використання і зрозумілий принцип роботи. Додаток доступний як для iPhone, так і для iPad.

 

Завантажити USB Disk Pro для iPhone і iPod touch
Завантажити USB Disk Pro для iPad

 


Профессиональный сервис iphone с доставкой на дом! Позвоните и курьер приедет и заберет ваш поломанный iPhone и на следующий день привезет вам его обратно в идеальном состоянии.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *