Новий Google+ для iOS дозволяє зберігати резервні копії фото і відео у оригільному розширенні

Автор | 25 Листопада, 2013

Google анонсувала оновлення мобільного клієнта Google+ для платформи iOS, який отримав ряд нововведень в області користувача інтерфейсу і нові можливості по роботі з мультимедійним контентом.

Ключовою особливістю Google+ 4.6 стала функція резервного копіювання даних. Додаток отримав можливість зберігати бекапи фотографій і відео у оригільному розширенні. Також у даному апдейті оновлений дизайн панелі повідомлень для відповідності інтерфейсу iOS 7.

 Функція геошарінга дозволяє показувати своє місце розташування на карті друзям, а також дивитися, де знаходяться інші люди. Для читачів іноземних користувачів передбачений автоматично переклад записів і коментарів.

Соціальна мережа Google+ є конкурентом найпопулярнішою соцмережі в світі Facebook. Google+ пропонує п'ять унікальних функцій , а саме + Кола, + Теми, + відеозустрічі, + Мобільна версія і + Чат; кожна з них має свою область застосування.

За допомогою фірмового клієнта Google+ для iPhone і iPad можна обмінюватися текстовими повідомленнями, завантажувати фотографії і відео, зроблені камерою смартфона або планшета, на віддалений сервер і ділитися ними з друзями, переглядати місця розташування друзів, читати оновлення зі стрічок інших користувачів Google+ та багато іншого.

Особливості нової версії Google+ для iOS:

  • Резервне копіювання фото і відео (тільки на iOS 7).
  • Оновлений дизайн панелі повідомлень.
  • Додана можливість показувати своє місце розташування, а також дивитися на карті, де знаходяться ваші друзі.
  • Вбудована функція перекладу записів і коментарів.
  • Виправлені помилки і підвищена продуктивність.

Додаток Google+ сумісний з iPhone, iPod touch і iPad з версією прошивки iOS 6 або вище. Власники даних пристроїв можуть завантажити клієнт соціальної мережі з магазину App Store.

 


Не теряйте время если решили купить мультиварки для кухни. Покупайте сейчас, ближе к Новому Году, пока цены не сильно кусаются.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *