YouTube для iOS дозволить дивитися відео в оффлайні

Автор | 19 Вересня, 2013

Офіційний додаток YouTube для мобільних платформ iOS і Android, що дозволяє переглядати відео з популярного відеохостингу, матиме підтримку офлайнового режиму перегляду. Про це повідомляється в блозі розробників сервісу.

Як йдеться в замітці, можливість дивитися відео оффлайн буде доступна тільки для користувачів мобільних додатків YouTube. Функція оффлайн-перегляду стане доступна в листопаді.

«Люди зможуть завантажувати відео на свої смартфони і планшети, щоб дивитися їх протягом короткого періоду часу, коли інтернет недоступний», – йдеться в заяві YouTube.

Тривалість «короткого періоду часу» не уточнюється, компанія заявила, що перегляд відео «більше не буде перерваний чимось настільки банальним, як ранкова поїздка на роботу». Інші подробиці YouTube обіцяє повідомити в листопаді.

У 2012 році в додатку YouTube для Android вже з'явилася схожа функція, що дозволяє оглядати оффлайн-відео, перегляд якого був початий при підключеному інтернет-з'єднанні. Проте в цілому збереження відео для подальшого перегляду без підключення до Мережі суперечила правилам користування сервісом. Хоча деякі програми, такі як FoxTube, дозволяють зберігати ролики локально для відтворення без підключення до Інтернету.

В кінці серпня вийшло велике оновлення YouTube для пристроїв iOS. Інтерфейс клієнта був наближений до «карткового» дизайну інших сервісів Google, а користувачі програми отримали можливість мінімізувати екран перегляду, щоб продовжити відтворення відео за принципом «картинка в картинці» паралельно з пошуком по сервісу або прокруткою списку відеороликів.

Завантажити YouTube для iOS можна безкоштовно в App Store.

 


Все о Израиле: туры, отели, путевки, достопримечательности читайте на сайте http://www.pro-israel.ru/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *