Випуск iPod classic припиниться в цьому році

Автор | 8 Вересня, 2013

iPod classic сміливо можна назвати довгожителем серед гаджетів Apple в своїй нинішній версії він випускається з 2009 року, а історія цього плеєра бере початок у далекому 2001 році, причому основні елементи дизайну залишилися незмінними.

iPod Classic є прямим нащадком самого першого iPod, випущеного в далекому 2001 році. Цікаво, що приписка "classic" з'явилася лише через 6 років. До цього були 3 покоління простого "​​iPod", "iPod photo" і "iPod video". До 2007 року класична модель мала кольоровий дисплеєй, сенсорний ClickWheel і 120Gb (пізніше 160Gb) пам'яті. На прес-конференції "The beat goes on", що відбулася в 2007 році в Сан-Францізко, Стів Джобс сказав: "Ми називаємо його iPod Classic, тому що це оригінальний iPod" (До речі, тоді ж був вперше представлений iPod touch). Після цього iPod Classic не оновлювався і без змін продовжує існувати і продаватися в магазинах до сьогоднішнього дня.

iPod classic заслужив любов мільйонів користувачів, які з його допомогою могли носити з собою значну фонотеку – в плеєрі був встановлений справжній "фізичний" жорсткий диск великого об'єму. І хоч зараз випускаються значно більш функціональні iPod touch на iOS, все одно багато хто використовує classic в повсякденному житті.

Однак все може закінчитися вже цього року. Звичайно, старі пристрої і надалі будуть радувати своїх господарів, але нових iPod classic вже не буде. У всякому разі, саме такою інформацією поділився ресурс Wired. Правда, про "смерть" iPod classic ми вже чули два роки тому, проте тоді чутки виявилися помилковими.

Але той факт, що Apple не оновлює iPod classic ось уже кілька років, все-таки говорить про його швидке зняття з виробництва. Або, як малоймовірний варіант, нас чекає серйозне оновлення плеєра. Але шансів на такий розвиток подій дуже мало. Швидше за все, iPod classic дійсно зійде зі сцени.

 


Срочно ищите любую работу? Тогда возможно вам подойдет работа грузчики Киев с достойной зарплатой и гибким графиком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *