[Ігри] Lionel Battle Train – погоні на американських бойових поїздах

Автор | 20 Серпня, 2013

В AppStore з'явилася дуже цікава гра Lionel Battle Train. Багато хто звик бачити поїзда, що транспортують вантажі і людей з різних точок, такими які вони є. Але ця гра змінить ваше уявлення про потяги. "Ніяких доріг, ніяких правил …" – каже трейлер гри. Ви встаєте за управління бойового поїзда, який оснащено найпотужнішою і смертоносною зброєю.

Ваша робота – доставка дуже цінних вантажів у різні точки. Але на шляху зустрічатимуться небезпечні бандити, що заважають доставити потрібний вантаж, тому ви оснащуєте свій поїзд бронею, зброєю і відправляєтеся в дорогу.

telemart.com.ua

У грі доступно 19 сюжетних місій, кожна з яких розділена на три окремих рівня. Купуйте нові поїзди, покращуйте броню і зброю, щоб дати відсіч бандитам. У Lionel Battle Train реалізовано інтуїтивно просте і зручне управління. А прив'язка c Game Centre дозволить вам змагатися з друзями, поринаючи в нескінченні пригоди, збираючи максимальну кількість очок.

 

Якщо вас зацікавила можливість керувати віртуальним бойовим поїздом, то ви можете завантажити гру прямо зараз. Lionel Battle Train абсолютно безкоштовна.

Завантажити Lionel Battle Train для iPad (Безкоштовно)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *