[Ігри] У Cut the Rope для iOS з’явився новий персонаж і сирна коробка

Автор | 27 Липня, 2013

У App Store вийшла нова версія гри Cut the Rope. У захоплюючій аркаді, яка може похвалитися 300 мільйонами завантажень по всьому світу, з'явилася нова сирна коробка і ігровий персонаж – мишка.

Гру Cut the Rope російських розробників порівнюють за популярністю з хітової Angry Birds. Гра отримала широке поширення на смартфонах iPhone, планшетах iPad і Android-пристроях і до цих пір займає верхні рядки чартів. Однак розробники програми не спочивають на лаврах і випускають оновлення.

«Переріж мотузку і нагодуй маленького монстра Ам Няма льодяником. У феноменальної ігри більше 300 мільйонів завантажень по всьому світу, 375 рівнів і нові на підході. Розпакуйте коробку, бо маленький монстрик дуже хоче з'їсти свої льодяники! Збирайте золоті зірки, шукайте потайні призи і відкривайте нові рівні в цій цікавій, веселій,  фізичній грі».

Суть Cut the Rope полягає в тому, що геймеру необхідно нагодувати цукеркою симпатичну зелену істота на ім'я Ам Ням так, щоб у підсумку вона опинилася у нього в роті,  перш за все зібравши максимальну кількість жовтих зірочок. При цьому ласощі не просто доставити до звірку – карамелька висить на мотузках і підпорядковується законам фізики.

В оновленні Cut the Rope під індексом 2.3 з'явилася нова сирка коробка і персонаж мишка. Гризун любить пограти з цукеркою, перетягуючи її з норки в нірку. Потрібно діяти спритніше, щоб роздобути льодяник і нагодувати Ам Няма.

Особливості Cut The Rope для iOS:

  • 375 рівнів, 15 коробок з рівнями.
  • Інноваційна ігрова механіка, заснована на фізиці.
  • Чарівний персонаж.
  • Чудова графіка.
  • Короткометражні мультфільми про Ам Няма.
  • "Суперсили" (Superpowers).
  • Постійні безкоштовні оновлення з новими рівнями і серіями мультфільмів.

Торік гра стала лауреатом премії Apple Design Awards, яка присуджується стороннім розробникам за найякісніші розробки, створені для комп'ютерів і мобільних пристроїв на iOS. У 2013-му Cut the Rope опинилася на четвертому місці в списку найпопулярніших ігор для iPhone і на дев'ятому місці в топі додатків для iPad за всю історію App Store.

Завантажити Cut the Rope для iPhone і iPod touch ($0,90)
Завантажити Cut the Rope для iPad і iPad mini ($3,99)
Завантажити Cut the Rope для Mac OS X ($4.99)

 


Заказывайте горящие туры в Египет в самую горячую пору года! Цены на туры в Египет вас приятно удивят, так что стоит подумать о туре для всей семьи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *