Скільки ж коштуватиме iPhone mini?

Автор | 4 Липня, 2013

Джерела в мережі поділилися інформацією про вартість смартфона Apple в полікарбонатному корпусі. За словами блогера Сонні Діксона, раніше неодноразово публікував вірні відомості про нові «яблучні» продукти, бюджетний iPhone не буде таким вже бюджетним.

Аналітик, котрий раніше прославився тим, що опублікував дані про iPhone 5, а ще раніше показав фото чехла к iPhone 5 ще до його випуску, стверджує, що Apple залишилася вірна собі і не буде опускати цінову планку до рівня дешевих «гуглофонів». Аналогічна ситуація спостерігається з iPad mini, які не стали конкурувати зі 199-доларовими моделями, навіть незважаючи на статус доступних планшетів.

За даними блогера, найдешевший варіант бюджетного iPhone з 16 Гб пам'яті для зберігання даних обійдеться в $349, смартфон з 32 Гб пам'яті – в $449, а з 64 Гб – в $549. Ціни вказані для США і без прив'язки до мобільного оператора.

З одного боку, це не $99, про які говорили деякі аналітики, а з іншого, найдешевший телефон Apple, який продається в США без укладення контракту з оператором, це iPhone 4 з 8 Гб пам'яті вартістю $449. Таким чином, пластиковий смартфон Apple з 16 Гб на борту вийде відразу на $100 дешевше. При цьому його характеристики будуть не гірші, ніж у iPhone 4 – в даному випадку компанія найбільше економить на матеріалах корпусу.

Крім полікарбонатного корпусу джерела приписують бюджетному iPhone 4-дюймовий дисплей, 8-мегапіксельну камеру з одним світлодіодним спалахом, як у iPhone 5, і п'ять варіантів колірного оформлення.

Раніше аналітики визначилися з датою виходу новинки в продаж. За інформацією оглядачів International Business Times, девайс дебютує через один або два тижні після iPhone 5S. Реліз відбудеться 27 вересня або 4 жовтня. Затримка щодо  цього флагманського пристрою пов'язана з необхідністю уникнути довгих черг біля магазинів Apple Store.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *