[Програми] ToonCamera зробить з Ваших фото справжній мультик

Автор | 21 Червня, 2013

Існує досить додатків, за допомогою яких можна перетворювати свої фото в малюнки або комікси, але серед них знайдеться не багато таких, які дозволять Вам використовувати такі художні фільтри в своїх відео в режимі реального часу. Camera Boost було одним з перших додатків, які пропонували відео-фільтри в режимі реального часу, а тепер програма ToonCamera дозволить Вам перетворити своє реальне життя у фільм Річарда Лінклейтера.

Користуватися додатком просто. Все, що потрібно зробити, це відкрити програму і почати знімати. Ви можете використовувати або фронтальну камеру, або задню. Щоб перемикатися між ними, натискайте на значок, який нагадує героя комікса "Сімейне коло".

  

Ви можете або робити фото, або знімати власну епічну анімацію. Якщо Ви хочете зробити фільтрування в режимі реального часу, просто натисніть на значок з пензлем у лівій нижній частині екрана.

Ви можете вибрати фільтр в нижній частині екрана. Ви також можете підлаштувати товщину ліній або регулювати рівень ефекту, який застосовуєте. Ви навіть можете перемикатися між фільтрами під час запису.

Коли Ви закінчили, натисніть значок камери повторно і або збережіть своє творіння, або ж відхиліть його. Коли Ви натиснете кнопку збереження, Вам буде наданий вибір: зберегти запис в медіатеку свого пристрою, відправити його електронною поштою або завантажити в різні соціальні мережі, включаючи Facebook, Flickr, Tumblr, YouTube і т. д.

Найкраще в цьому додатку це, мабуть, простота його використання. Щоб зняти відео, знадобиться всього пару тапів. Немає необхідності перебирати величезну кількість опцій. Просто виберіть фільтр, який подобається Вам найбільше, і починайте запис. Ось і все.

В тому випадко, якщо вам потрібно створити відео з зроблених вами фотографій, почитайте інструкцію http://pavlofox.net/yak-zrobyty-video-z-fotografij як це можна зробити в декілька хвилин.

Особливості:
– Вибір з безлічі анімацій, олівців, пунктирних малюнків і чорнильних ефектів.
– Створюйте свої ефекти за допомогою унікальних художніх стилів ліній.
– Знімайте фото і відео з попереднім переглядом ефектів в режимі реального часу.
– Змінюйте існуючі фото і відео зі своїх альбомів.
– Зберігайте свої творіння і діліться ними з друзями за допомогою e-mail, Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, Instagram і YouTube.

ToonCamera не може запропонувати так багато варіантів, як Camera Boost, коли справа стосується фільтрів і налагодження, але зате у цього додатка дуже прийнятна ціна, і він прекрасно підійде тим, у кого дуже своєрідне бачення перетворення реального життя в мультик.

Завантажити ToonCamera для iPhone, iPad ($0,99)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *