iOS 7 – Погода. Абсолютно новий додаток

Автор | 11 Червня, 2013

Додаток Погода вперше зазнало змін в iOS 6 – тоді був доданий детальний прогноз по годинах. Тепер, коли iOS 7 повністю змінює свій вигляд, Apple просто не могла залишити погодний додаток без тотального оновлення. Нова Погода стала значно привабливішою і, головне, зручнішою.

Почнемо вивчення оновленого додатка з значка. Перша відмінність – він стала більш плоским, відповідаючи новим стилем оформлення iOS. Друге – відсутність напису з градусами, який не ніс абсолютно ніякого смислового навантаження і часом навіть вносив плутанину.

Запустивши Погоду, досвідчений користувач не знайде жодного старого елемента. Додаток було повністю перероблений. Тепер у верхній половині екрану вказано назву місцевості, нижче написана поточна погода. Всі інші елементи переїхали в нижню частину екрану. Тут вказано погодинний прогноз, приблизно так само він виглядав і раніше. А під ним розташувався прогноз погоди на найближчі 5 днів.

кулинария

У самому низу екрану розташований перемикач міст. Тут нічого принципово нового – звичайне перегортання вправо і вліво. Праворуч розташувалася кнопка доступу до налаштувань програми.

Але найголовніша фішка оновленої Погоди в красивій анімації, яка відображає поточні метеоявища фоном для всіх інших даних. За вікном ллє дощ? Ваш iPhone з iOS 7 це також відобразить. Слідкувати за погодою де-небудь на іншому кінці світу стало ще простіше. Простим жестом можна отримати доступ до перегляду погоди у всіх містах, які вибрав користувач. Причому відображаються вони списком і для кожного присутній власна погодна анімація. Здається, нова iOS 7 готує нам ще багато приємних сюрпризів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *