Точна копія iPad mini за 170 доларів

Автор | 23 Квітня, 2013

Успіх Apple iPad mini не дає спокою всім іншим виробникам портативних комп'ютерів, і поки вони працюють над дизайном нових продуктів, в Onda не придумали нічого іншого, окрім як зробити свою чергову новинку максимально схожою на планшет американської компанії. На відміну від моделі V972 з Retina-дисплеєм, Onda V818 Mini має 7,9 "мультисенсорний IPS-екран з роздільною здатністю 1024×768 пікселів, а його орієнтовна ціна не перевищує позначку в $ 170.

 

Пристрій базується на чотирьохядерному процесорі Allwinner A31S з графічним прискорювачем PowerVR SGX 544, 2 Гбайт оперативної і 16 Гбайт вбудованої пам'яті. Особливістю нового чіпа є підтримка відтворення Ultra HD-відео (3840×2160 точок), тому Onda V818 Mini з Android 4.1.1 Jelly Bean на борту може виступати в якості мультимедійного плеєра.

Оснащення планшета також включає наявність тильній 5 Мп камери з автофокусом, фронтальною VGA-камери для відеодзвінків, слот для карт пам'яті формату micro-SD, сумісність зі стандартом USB OTG, інтерфейс micro-HDMI і акумулятор ємністю 5000 мАг. Габарити новинки складають 139x200x7, 5 мм, вага – 339 г, а заявлений час автономної роботи – 6-8 годин при середньому навантаженні.

На Onda V818 Mini вже відкрите передзамовлення, яке можна оформити на сайті http://bestchinashops.ru/housable/

Раніше наша редакція публікувала огляд планшетного комп'ютера Apple iPad Mini. Ми провели тести його продуктивності, тривалості автономної роботи і проаналізували якість дисплея. Планшет американської компанії вийшов тонким і легким, пристрій відмінно лежить в руці. Однак нам не дуже подобається ідея купівлі аксесуарів під новий роз'єм Lightning. Але вирішувати який саме планшет купувати належить тільки вам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *