Apple планує додати панорамний режим на карти в iOS

Автор | 6 Квітня, 2013

Apple планує додати панорами вулиць у карти компанії, які доступні на мобільних пристроях під управлінням iOS. Про це можна судити по новій патентній заявці, поданій корпорацією в Бюро патентів і торгових марок США.

Виходячи з опису патенту під назвою «3D Position Tracking for Panoramic Imagery Navigation», мова йде про навігацію для мобільних пристроїв Apple з панорамними зображеннями. У порівняння можна навести розробку Google, створену на базі технології «Street view». Остання дає можливість прогулюватися по різних куточках планети і вживу знайомитися з визначними пам'ятками і об'єктами в будь-якому місті.

 

Правда в технології Apple є свої особливості. Зокрема, при визначенні позиції користувача буде задіяний цілий набір датчиків, вбудованих в iPhone і iPad. За точне позиціонування положення будуть відповідати такі датчики як акселерометр, гіроскоп і навіть вбудована цифрова камера, яка буде підглядати, де ж знаходиться користувач.

В описi також говориться, що панорами вулиць можна буде використовувати в зв'язці з кількома пристроями, що дозволить розширити зображення.

Варто також відзначити, що в 3D-режимі людина зможе отримати інформацію про різні об'єкти. Більше того, перебуваючи всередині якоїсь будівлі, на екрані відобразиться його план, за умови, що про нього мається дана інформація. Хоча для реалізації подібної можливості і наповнення інформації про об'єкти доведеться домовлятися про співпрацю з регіональними компаніями.

 

Про терміни реалізації технології «Street view» у виконанні Apple, як завжди, не повідомляється.

 


Читайте круті огляди ігор та програм для Андроїд на сайті glafi.com! А також ви можете скачать игры без регистрации android та інших мобільних операційних систем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *