PadPivot: Універсальний тримач для iPad та інших планшетів

Автор | 7 Березня, 2013

Якщо у вас є iPad або будь-який інший планшет, а може навіть електронна книга, то найбільш імовірно, що ви регулярно берете це пристрій з собою, коли виходите з дому і прямуєте у своїх справах. Іноді так хочеться поставити улюблений планшет на коліна, коли ви їдете в поїзді або автобусі, і трохи пограти / попрацювати на ньому. Але це не завжди зручно, на жаль. Але є й рішення. Сьогодні ми розповімо про такий аксесуар для планшетних комп'ютерів, як PadPivot. Навіщо він потрібен? Зараз розберемося.

PadPivot це компактний тримач для планшетів та електронних книг, за допомогою якого ви можете зробити процес користування своїм пристроєм ще зручніше. Аксесуар відрізняється компактністю, стильним зовнішнім виглядом і звичайно, функціональністю. Поговоримо про це детальніше.

Уявіть, що ви сидите на дивані, а ваш iPad сумно лежить на колінах. Сумує він від того, що ви постійно совається в пошуках максимально комфортної пози. PadPivot розбереться з цією проблемою. Він не тільки буде надійно тримати пристрій, але і послужить відмінною підставкою, форма якої ідеально підходить для того, щоб розміститися на вашій нозі. Щоб краще розуміти сенс моїх слів, подивіться на скріншоти і все відразу стане зрозуміло.

Як і багато стартапи, проект PadPivot був запущений на Kickstarter. Чи треба говорити про те, що він відразу отримав підтримку користувачів і завоював широку популярність?! Пристрій, який не тільки має оригінальний зовнішній вигляд, але ще і пропонує корисний функціонал, не може залишитися непоміченим.

Дивлячись на PadPivot у вас можуть виникнути різні асоціації. У мене, наприклад, намалювався образ двох ключок для гольфу, розведених в різні боки, якщо дивитися на підставку в складеному вигляді з внутрішньої сторони. У будь-якому випадку те, що ми бачимо, відрізняється стильним дизайном і приємними формами.

Крім усього іншого, PadPivot відрізняється компактністю. У складеному вигляді аксесуар можна легко помістити, наприклад, в кишеню, і взяти з собою в дорогу. Таким чином, ваш планшет і утримувач для нього завжди будуть нерозлучні, незалежно від того, куди ви прямуєте.

Що стосується функціоналу, то PadPivot можна розташовувати як на колінах, так і на столі. В обох випадках підставка тримається досить міцно, а пристрій в ній надійно закріплене. Коли підставка стоїть на столі, то iPad кладеться в спеціальні пази, а ззаду його утримує регульована стінка. Інша справа, якщо iPad на колінах – тоді вже регульована стінка грає роль нано-присоски, яка дуже міцно присмоктується до задньої частини планшета. При цьому, що важливо, девайс залишається мобільним і його можна крутити на 360 градусів. Це дуже придасться в іграх і деяких програмах.

PadPivot відкриває перед користувачем нові можливості з використання планшета. Цей чудо аксесуар можна прикріпляти до буть яких планшетників, будь то iPad чи планшеты на Windows RT. Цей корисний аксесуар поєднує в собі елегантний зовнішній вигляд, продуманий функціонал, а також легкість і компактність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *