[Ігри] OLO game – крута мінімалістична казуалка

Автор | 7 Березня, 2013

Дуже часто виходить так, що гра на контрасті – кращий варіант не тільки залучення гравців до гри, але й запорука успіху. З причини наростання «крутих» ігор на не менш крутих движках типу Unreal Engine, з неймовірною графікою і скаженим геймплеем, світ казуалок стає все менш популярним. На щастя, мінімалізм, дуже модний сьогодні, бере своє, і сьогодні в рубриці "Ігри" – OLO game.

Іграшка нагадує керлінг і хокей з автоматів. Правила практично аналогічні, а суть гри, полягає в тому, що у кожного з гравців є снаряди (так звані OLO, зображені кружечками), за допомогою яких і відбувається дійство. Є розмітка – нейтральна зона (ближче до країв поля), є ігрова зона (у протилежній від гравця стороні, пофарбована у відповідний гравцеві колір). Ваше завдання – загнати якомога більшу кількість цих самих OLO в вашу ігрову зону, при цьому намагатися вибити снаряд противника з його ігрової зони. Нейтральна зона виконує окрему функцію: при попаданні на неї ваша OLO стає снарядом супротивника.

Розмір цих самих OLO представлений у трьох примірниках. Найменша (найшвидша, але сама слабка з вибивання), найбільша (сама повільна, але найсильніша з вибивання) і середня варіація OLO. До речі, використовувати кожну OLO можна всього три рази, потім вона виходить з гри. Гра сама закінчується тоді, коли всі снаряди закінчаться, а переможець визначається за кількістю очок, зароблених по ходу гри.

В залежності від вашої стратегії і буде будуватися ваша гра. Ви можете грати агресивно, вибиваючи OLO опонента, можете грати дефенсно і позиційно, займаючи власну зону. Можна також використовувати і комбінаційний стиль, але це вже залежить від особистих переваг. Також варто відзначити, що кожна OLO має свою швидкість і свою масу, це теж треба вміти використовувати.

Гра передбачає режим для двох гравців, для чотирьох гравців (він взагалі дуже веселий, гра у форматі 2х2), а також прив'язані акаунти для гри через GameCenter. В цілому, пограти можна, але для гарного конекту, з поганим Інтернетом багато не пограєш.

В цілому, варто відзначити, що грати в неї досить весело і цікаво, особливо коли підходиш до гри не з точки зору тупого кидання OLO і отримання задоволення, а вже більш-менш професійно. Більш того, найближчим часом вже планується проведення міні-чемпіонатів по цій грі (локальних, звичайно ж), так що – грати радимо!

Завантажити OLO game в App Store ($1.99)

 


Хочете йти в ногу з часом, але не вистачає для цього коштів? Тоді подивіться в сторону недорогие планшеты та виберіть, той, який вам найбільше підходить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *