Apple запатентувала дизайн iPhone 3GS і iPod shuffle та функцію «Slide to Unlock»

Автор | 11 Лютого, 2013

Apple не перестає вести активну роботу в напрямку патентного відомства США. При цьому в Купертіно не упускають можливості запатентувати деякі добре знайомі всім користувачам iPhone речі. На цей раз компанія отримала відразу три патенти на унікальний дизайн. Один для iPhone 3GS, інший на фірмовий «Slide to Unlock», а третій на iPod Shuffle.

Вже вкотре Бюро патентів і торгових марок США видає Apple патенти на вже добре всім знайомі пристрої або елементи дизайну. Так перший з трьох патентів описує дизайн iPhone 3GS, що вийшов в 2009 році. Смартфон мав схожу з 3G форму корпусу, але куди більш потужне залізо. У числі авторів цього безперечно успішного дизайну значаться серед інших Стів Джобс і Джоні Айв.

Ще одним патентом на невід'ємну частину будь-якого iOS-пристрої став документ, що закріплює за Apple права на дизайн «Slide to Unlock». Складно уявити свій iPhone, iPad або iPod Touch без цієї анімованої смужки і звичного руху пальцем по ній для доступу до домашнього екрану.

І, нарешті, самим цікавим є патент Apple на дизайн і розташування внутрішніх компонентів iPod Shuffle. Найпростіший на перший погляд з плеєрів компанії на ділі є вкрай складним інженерним витвором мистецтва. Творці shuffle витратили багато часу, розміщуючи мініатюрні компоненти в настільки ж маленькому корпусі. Тепер їхні праці захищені патентним законодавством США.


Така річ, як бензиновые генераторы киев завжди стане в нагоді на природі, на дачі, всюди, де немає доступу до електричної мережі. Бензиновий генератор завжди виручить вас у скрутному становищі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *