[Програми] DiskAid 6 дозволяє передавати файли на iPhone і iPad через Wi-Fi

Автор | 8 Січня, 2013

У 2001 році коли Apple вперше представила iTunes, вона ще не знала, що зробить революцію в технології обміну даними між електронними пристроями, яка зіграє не малу роль в успіху iPod. Однак деякі люди відмовляються від програми через складність і нетривіальнісьть її деяких функцій.

Існує кілька способів передачі мультимедійних файлів з iOS-пристроїв на комп'ютер. Переносити будь-яку інформацію з iГаджета на Windows-ПК або Mac і навпаки можна за допомогою стороннього програмного забезпечення.

 

Компанія DigiDNA анонсувала вихід додатка DiskAid 6, за допомогою якого ви зможете легко вивантажити дані з iPhone, iPad і iPod touch без фізичного підключення до комп'ютера. Утиліта, доступна в безкоштовному і платному варіантах, повністю позбавить вас від необхідності запускати iTunes.

 

«Перегляд вмісту додатків на iPhone з комп'ютера на Mac і Windows і обмін файлами між iOS-пристроями ніколи не був таким простим з DiskAid. Програма автоматично виявляє всі програми, дозволяючи копіювати файли, папки і навіть дерева папок », – йдеться в повідомленні DigiDNA.

 

У DiskAid 6 вперше була представлена ​​функція передачі даних через Wi-Fi і можливість роботи відразу з декількома пристроями. Нова версія додатку дозволяє дізнатися докладну інформацію про iPhone, iPod touch і iPad, включаючи рівень заряду і містить функцію Quicklook для швидкого перегляду файлів на пристрою. Додана можливість експорту SMS-повідомлень, iMessage і MMS у формат PDF.

 

Безкоштовна версія DiskAid 6 пропонує необмежену передачу контенту на комп'ютер через Wi-Fi або USB і відкриває доступ до файлової системи iOS і фотографіями. Також вона дозволяє перетворити мобільний Apple-девайс в портативний USB-накопичувач.

 

 

У платній версії DiskAid 6 можливостей більше. Після покупки утиліти на комп'ютер дозволяється передавати музику, відео, контакти, історію дзвінків і навіть текстові повідомлення. Вартість ліцензії на програму становить $ 25. Тож на мою думку ця програма є частковою альтернативою для iTunes.

 

Завантажити DiskAid 6 ви можете на офіційному сайті DigiDNA

 


СМС розсилка – це досить ефективний спосіб інформувати своїх клієнтів або користувачів про новини вашої компанії чи нові продукти. Тому радимо скористуватися послугами СМС розсилки від компанії AlphaSMS, яка являється реальним спеціалістом у цій галузі рекламного маркетингу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *