У наступному iPhone буде спалах з декількома світлодіодами?

Автор | 19 Грудня, 2012
Іноді чутки про нові гаджетах Apple мають цілком конкретний характер. Тобто нам кажуть: у iPhone 5 (6, 7) буде такий-то процесор, інформація надійшла з такого-то джерела. Або – iPad mini отримає дисплей Retina, виробництво яких вже налагоджене там-то і там-то. Це конкретика. 

А ось чутка про наявність в "наступному" iPhone декількох світлодіодів – це щось ефемерне. Деякі новости компьютерного железа взагалі вже пишуть про три світлодіоди. Але давайте розберимося хоча б з двома. По-перше, в якому наступному? iPhone 5S? iPhone 6? Далі, слух заснований на патенті Apple, а це може означати все, що завгодно. З однаковим ступенем ймовірності можна стверджувати, що спалах iPhone ніколи не буде складатися з декількох світлодіодів. Це ж всього лише патент.
 
І тим не менше, слух такий з'явився. У патенті описано, що світлодіоди можуть мати різні відтінки, випромінювати світло з різною інтенсивністю, підлаштовуючись під конкретні умови освітленості. Регулюватися вся ця справа буде програмними засобами.
 
 
Виглядає технологія, звичайно, цікаво. Але от її втілення в конкретному пристрої – це велике питання. Можливо, в якомусь з майбутніх iPhone і з'явиться такий спалах. А можливо, вона з'явиться і в наступному смартфоні. Хто там у нас на черзі? iPhone 5S? iPhone 6?

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *