[Програми] Snapseed – безкоштовний фоторедактор для iPhone та iPad від Google

Автор | 10 Грудня, 2012
На самому початку осені пошуковий гігант Google придбав невелику компанію Nik Software, яка займалася розробкою і підтримкою популярного графічного редактора для iOS і Mac під назвою Snapseed.

Тоді багато аналітиків, журналістів і простих користувачі говорили про те, що Google, швидше за все, інтегрує фоторедактор в свою соціальну мережу Google+. Частково так і сталося. Але крім цього пошуковий гігант випустив нову версію мобільного додатку для iOS і Android, яку можна скачати абсолютно безкоштовно.
 
 
Snapseed
 
За допомогою Snapseeed ви зможете додати простим знімкам оригінальний і свіжий вигляд завдяки великій кількості фільтрів. Також в додатку є цілком стандартні інструменти для обрізки, зміни контрастності, різкості, яскравості і насиченості. Причому вам не обов'язково змінювати все зображення цілком, при бажанні можна підправити лише частина фотографії або картинки.
 
Snapseed можна скачати в AppStore абсолютно безкоштовно.
 

Прилади нічного бачення стануть у нагоді не тільки військовим: ними активно користуються при проходженні квестів гравці або ще частіше – мисливці. Тому, якщо ви відноситесь до однієї з цих категорій, сміливо вибирайте в магазині прилад "Ночное виденье" та користуйтеся ним при кожні нагоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *