Архів теґу: ігри для iPhone

Оновлення Real Racing 3 принесло в гру суперкари

Автор | 4 Грудня, 2015

На цьому тижні найпопулярніший мобільний гоночний симулятор Real Racing 3 отримав чергове оновлення. На цей раз апдейт привніс у гру нові автомобілі, події та випробування. Офіційний список змін і доповнень версії Real Racing 3 під номером 4.0.1 виглядає наступним чином: Кернуйте одним з чотирьох ексклюзивних автомобілів планети – Сідайте за кермо Lamborghini Huracán LP 610-4,… Читати далі »

SEGA випустила новий футбольний менеджер Football Manager Mobile 2016

Автор | 25 Листопада, 2015

Компанія SEGA випустила новий мобільний симулятор футбольного менеджера для iPhone і iPad. Нова гра отримала назву Football Manager Mobile 2016. Football Manager Mobile 2016 – це найшвидший спосіб привести ваш клуб до слави, зробивши наголос на тактику і трансфери. Нам дозволено стати главою управління будь-якого клубу однієї з 14 доступних в грі країн (включаючи головні… Читати далі »

Відбувся світовий реліз «Warhammer 40,000: Freeblade»

Автор | 25 Листопада, 2015

Слідом за недавнім софт-запуском гри Pixel Toys, відбувся світовий реліз «Warhammer 40,000: Freeblade».  Візьміть під управління імперського лицаря, що став Вільним клинком і візьміть участь у боротьбі з ворогами Імперії протягом більш ніж 40 одиночних місій. Нагадаємо, розробниками новинки стала команда Pixel Toys, що встигла звернути на себе увагу в 2014 році, випустивши tap-to-shoot екшен… Читати далі »

Браві мурашки «Army Antz» готові до битви

Автор | 25 Листопада, 2015

Мурашина стратегія в реальному часі «Army Antz» компанії Digital World Studio з'явилася в App Store. «Army Antz» – це історія протистояння двох мурахових команд – червоних і синіх. Основним завданням гравців тайтла стане захоплення бази противника і перемога Королеви. Очоліть команду «синіх» і спробуйте здолати ворога на всіх 4 режимах гри, від «легкого» до «камікадзе».… Читати далі »

«Castle Crush!» – Розвали замок ворога свого

Автор | 25 Листопада, 2015

«Castle Crush!» – Це «руйнівна» головоломка. Чорні хмари згущаються над замком, в стінах якого захована викрадена енергетична сфера. Зіграйте за Архимага і спробуйте за допомогою сили стихій дістатися до енергосфери – зосередження магічних сил. Щоб роздобути шукане, необхідно елемент за елементом руйнувати стіни споруд. Однак замок збудований з різних матеріалів, котрі по-своєму реагують на заклинання.… Читати далі »

«Futurama: Game of Drones»: подробиці про гру по всесвіту «Футурама»

Автор | 25 Листопада, 2015

Радісна новина про швидке поява на світ мобільної гри за мотивами мультсеріалу «Футурама» була опублікована на сайті playfuturama.com ще влітку цього року. Проте, за винятком фрази «mobile game coming soon», ніякої додаткової інформації не послідувало і лише вчора з'явилися свіжі подробиці. Компанія Fox Digital Entertainment спільними силами з німецькою студією Wooga планує випустити гру для… Читати далі »

«The Whispered World Special Edition» – легендарна гра від Daedalic тепер на iPad

Автор | 25 Листопада, 2015

Ще один свіженький порт з ПК від Daedalic з'явився в App Store. Звичайно, мова йде про адвенчура «The Whispered World». Тайтл доступний для планшетів iPad. Головним героєм «The Whispered World Special Edition» стане нескінченно сумний клоун по імені Седуік. Седуіка мучать нічні кошмари, які віщують загибель усього живого. Причому апокаліпсис відбувається з вини Седуіка, чому… Читати далі »

Огляд Dead Effect 2 – продовження одного з кращих космічних шутерів

Автор | 20 Листопада, 2015

Перша частина Dead Effect на момент свого релізу виявився хорошим хоррор-екшеном, здатного заманити на кілька вечорів багатьох. Самі розробники стверджували, що їхній проект є певним поєднанням двох популярних франшиз ЕА. Однак на ділі все обмежилося лише назвою, а сама більше нагадувала Dead Space з видом від першої особи. Шепардом тут і не пахло. Друга частина… Читати далі »

«Five Minutes Before» – за п’ять хвилин до апокаліпсису

Автор | 16 Листопада, 2015

Всі зібралися на даху будинку, чекаючи кінця світу. У вас є 5 хвилин, щоб евакуювати людей. Часу дуже мало для порятунку планети, але достатньо, щоб врятувати безліч життів. «Five Minutes Before» – це авіасимулятор для iOS, всі події якого розгортаються на тлі прийдешнього апокаліпсису. Та сеттінг гри – перше, що відрізняє тайтл від інших гри про… Читати далі »

The Executive – офісні перевертні в ударі

Автор | 5 Листопада, 2015

Судячи з скріншотам в App Store, The Executive – це черговий бездарний проект, який явно варто пропустити досвідченому геймеру, але не тут-то було. Файтинг вийшов досить іграбельним, а сюжет … а давайте про все по порядку. Системне повідомлення про те, що рівень заряду батареї впав нижче 10% відразу ж наводить на думку про те, як… Читати далі »