Архів теґу: ігри для iPad

Вийшло чергове оновлення популярної гри Clash of Clans

Автор | 29 Січня, 2016

Популярна соціальна стратегія Clash of Clans оновилася до версії 8.116.2. Оновлення привнесло нові скарби, скарбницю та інші поліпшення. Розробники гри Clash of Clans пишаються тим, що вдячні користувачі оцінили додаток 1 мільйоном п'ятизоряних відгуків в App Store. Що нового в оновленні гри Clash of Clans, що вийшов 26 січня 2016: Нові скарби і скарбниця Заробляйте… Читати далі »

GTA: Liberty City Stories вийшла на iPhone і iPad

Автор | 22 Грудня, 2015

У далекому 2005 році компанія Rockstar Games випустила ексклюзивно для PSP гру Grand Theft Auto: Liberty City Stories, яка з часом була портована на PS2 і PS3. З тих пір пройшло ні багато ні мало, а цілих десять років, і лише днями відбувся реліз iOS-версії гри. Відтепер спробувати себе в ролі члена мафіозного клану зможе… Читати далі »

Badland 2 для iPhone і iPad: продовження популярного платформера

Автор | 22 Грудня, 2015

Краща гра 2013 року за версією Apple тримала сиквел – днями відбувся реліз платформера Badland 2 для iPhone і iPad. У новинці, як і в першій частині, гравця чекає зачаровує казковий світ, кожен елемент якого таїть у собі загрозу. Зіткнутися з усіма небезпеками цього казкового світу потрібно маленькому милому літаючому клубку. Керувати головним героєм не… Читати далі »

У App Store вийшла головоломка Cut the Rope: Magic для iPhone і iPad

Автор | 22 Грудня, 2015

Серед розробників ігор ніхто не вважає негожим експлуатувати одну і ту ж ідею, використовуючи її в дюжині одноманітних проектів. Знайомі з формулою успіху і в компанії ZeptoLab – їх дітище «Cut the Rope» перетворилося в серію малоразлічіми ігор, об'єднаних спільним героєм тролем Ам Нямом. Нічого поганого в цьому немає – всі частини серії мають свою… Читати далі »

RPG-гра Aralon: Forge and Flame для iPhone і iPad

Автор | 7 Грудня, 2015

Відбувся довгоочікуваний реліз RPG-адвенчура «Aralon: Forge and Flame» для iOS від компанії Crescent Moon. Гра вже доступна для завантаження в App Store і обійдеться користувачам в $4,99. «Aralon: Forge and Flame» є продовженням відомої рольової гри «Sword and Shadow», реліз якої відбувся в 2010 році. На відміну від першої частини, яка була насичена екшеном і… Читати далі »

Гра Temple Run 2 для iOS отримала новий заледенілий світ Frozen Shadows

Автор | 7 Грудня, 2015

У четвер, 3 грудня, популярна гра Temple Run від Imangi Studios відсвяткувала свій перший «ювілей». Завдяки захоплюючому геймплею, простий механіці і регулярним оновленням додаток було завантажено один мільярд разів користувачами різних платформ. Паралельно відбувся реліз оновленої версії нескінченного Раннера Temple Run 2, в якій тепер доступний новий світ Frozen Shadows. Гравцеві потрібно ковзати, бігти і… Читати далі »

Огляд гри The Room 3

Автор | 4 Грудня, 2015

Всього три слова – Bethesda, Бостон, «Fallout 4». Саме це надовго прикувало мою увагу до екрану монітора. Минали дні, ночі, тижні, і я зовсім забув, що крім подорожей по пустками Бостона є й інші, не менш цікаві ігри. Йдеться про «The Room 3». Серія ігор «The Room» з релізу найпершої частини розходилася мільйонами копій і… Читати далі »

Donut Games пропонує нам в Traffic Rush 2 спробувати себе в регулюванні руху на перехресті

Автор | 4 Грудня, 2015

Traffic Rush 2 – це нова гра компанії Donut Games, яка позначає іконку кожного свого продукту порядковим номером. Новинка є вже сороковою грою студії. Чи складно регулювати дорожній рух на перехресті? Явно непросто, але подібна діяльність перетворюється на справжнє пекло, якщо автомобілістів не застосовують свої навички водіння автомобілів, а покірно виконують будь-які ваші команди. У… Читати далі »

«Frontier Defense» – суміш з «Клінкера» і «Tower Defense»

Автор | 4 Грудня, 2015

Pine Entertainment («Pocket Army», «1 + 2 = 3», «Pocket Avenger») випустила нову мобільну гру під назвою «Frontier Defense». Що буде, якщо в одній грі поєднати механіку «Клікера» і «Tower Defense»? Вийде щось на кшталт «Frontier Defense». У всякому разі, інакше описати геймплей новинки від Pine Entertainment не вийде. Від гравців «Frontier Defense» буде потрібно… Читати далі »

Оновлення Real Racing 3 принесло в гру суперкари

Автор | 4 Грудня, 2015

На цьому тижні найпопулярніший мобільний гоночний симулятор Real Racing 3 отримав чергове оновлення. На цей раз апдейт привніс у гру нові автомобілі, події та випробування. Офіційний список змін і доповнень версії Real Racing 3 під номером 4.0.1 виглядає наступним чином: Кернуйте одним з чотирьох ексклюзивних автомобілів планети – Сідайте за кермо Lamborghini Huracán LP 610-4,… Читати далі »