Архів теґу: програми для iPad

Apple оновила пакет iWork для macOS і iOS

Автор | 28 Червня, 2019

Сьогодні компанія Apple оновила свій пакет iWork. Оновлення вийшло відразу на двох яблучних платформах – macOS і iOS – а також торкнулося Pages, Numbers і Keynote. Незважаючи на те, що апдейт не приніс з собою нічого глобального, його можна сміливо називати досить великим. У новій версії пакету iWork користувачі отримали можливість стилізувати тексти. Для цього… Читати далі »

YouTube Red – відеосервіс без реклами з додатковими можливостями і підтримкою Google Play Music

Автор | 25 Листопада, 2015

Чутки про появу нового сервісу від Google ходять протягом уже декількох місяців, і ось тепер компанія анонсувала YouTube Red. Google оголосила, що в кінці поточного місяця запустить платну версію відеосервісу YouTube без реклами і з додатковими можливостями, яка обійдеться бажаючим в $9,99 на місяць. На перший погляд, платити $9,99 за те, що можна отримати безкоштовно… Читати далі »

Google випустив програму для перегляду музичних кліпів YouTube Music

Автор | 16 Листопада, 2015

Днями компанія Google випустила YouTube Music – новий мобільний додаток для iPhone і телефонів на Android. YouTube Music дозволяє нам дивитися кліпи на різні музичні композиції, шукати їх по виконавцю, альбому або назві. Всього в базі сервісу більш 30000000 музичних композицій. YouTube Music розповсюджується безкоштовно і монетизується показом користувачам реклами, але якщо ви оформите платну… Читати далі »

«Selfie Collage and Slideshow» – програма для створення колажів і слайдшоу

Автор | 21 Жовтня, 2015

«Selfie Collage and Slideshow» – це безкоштовний мобільний додаток для iPhone, iPad і пристроїв на Android, позиціонується розробником, як програма для створення колажів і слайдшоу з селфі, але також здатна брати за основу практично будь-яке зображення. «Selfie Collage and Slideshow» – ще один спосіб презентації друзям, близьким і просто знайомим ваших фотографій за допомогою слайдшоу,… Читати далі »

HomeMoney для iPhone – мобільна бухгалтерія

Автор | 18 Жовтня, 2015

Управління особистими фінансами це те, до чого рано чи пізно приходить будь-яка грамотна людина. Багато хто, щоправда, заявляє, що необхідно не економити і рахувати, а заробляти більше. Проте останнє абсолютно не повинно виключати перше. І якщо будь нормальне підприємство має бухгалтерію, то чому її не повинні вести окремі люди? У кожного з нас є різні… Читати далі »

Додаток YouTube разом з оновленням отримав вбудований відеоредактор

Автор | 9 Жовтня, 2015

Компанія Google випустила чергове оновлення офіційного iOS-клієнта сервісу YouTube. Додаток було повністю перероблено, він отримав новий інтерфейс, а навігація була спрощена. Також Google додали в мобільний клієнт YouTube повноцінний відеоредактор, що, звичайно ж, поступається PC-версії редактора, але істотно спрощує життя «мобільним відеоблогерам». Правда, більшість користувачів залишилися незадоволені оновленням. Багато хто відзначає, що додаток став нестабільно працювати,… Читати далі »

iPhone в допомогу велосипедистам, разом з GPS Cycle Computer

Автор | 9 Жовтня, 2015

Разом з додатком GPS Cycle Computer ви забудете про те, що таке громіздкі і дорогі автономні пристрої GPS. Адже тепер все, що знадобиться вам для відстеження своїх велосипедних маршрутів та ведення статистики об'єднали розробники з AppAnnex в новому додатку. Ви зможете легко відстежувати статистику переміщень, перетворювати її в зручні для сприйняття графіки, перевіряти швидкість і… Читати далі »

Tweetbot 4 – кращий twitter-клієнт для iPhone і iPad

Автор | 8 Жовтня, 2015

Компанія Tapbots випустила довгоочікуване оновлення для популярного клієнта Twitter – Tweetbot 4, в якому реалізовано низку важливих змін. Примітно, що цього разу оновлення торкнулося також iPad, завдяки чому Tweetbot 4 є універсальним додатком. Відзначимо, що iPad-версія не оновлювалася ще з червня минулого року, а її дизайн не змінювався з часів iOS 7. Tweetbot 4 для… Читати далі »

PGPTools – відмінне рішення для шифрування текстових повідомлень

Автор | 2 Жовтня, 2015

Кожен поважаючий себе параноїк або прихильник теорії всесвітньої змови знає, як конфіденційно передати тому чи іншому користувачеві повідомлення. Але коли мова йде про конспірацію, то досконалості немає межі. Особливо стурбовані проблемою користувачі для шифрування повідомлень використовують програмне забезпечення, шифрувальне методом PGP (Pretty Good Privacy) і в сучасних реаліях непогано б кожному з нас мати мобільний… Читати далі »

Додаток для створення заміток Google Keep вийшов для iPhone і iPad

Автор | 2 Жовтня, 2015

Знаменитий додаток для створення заміток Google Keep днями став доступно для девайсів під управлінням iOS. Google Keep завоював свою популярність в програмах для Android завдяки зручному, зрозумілому і функціональному інтерфейсу, який дозволяє вам буквально за кілька секунд створювати нотатки з фотографіями, аудіозаписами або списками. Користувачеві дозволено змінювати колір заміток і задавати їм ярлики. Додаток також… Читати далі »